Windows 10 Mobile Saapui Vihdoin Jakoon Useille Vanhoille Lumia

Tehdään aluksi esimerkin vuoksi .DLL -tiedosto, jossa on aliohjelma karkausvuoden tarkistamiseksi. Lisää kirjaston käytöstä löytyy TULOSTUS msvcr110.dll puuttuu.C -aliohjelman kommenteista. Ohjelmaan voidaan lisätä myös normaali aikaisemmin esitetty keskeytys- ja moniajomenettely kirjastolla ALI\CHECKER.C. Ensimmäinen tehtävä on avata laiteyhteys kirjoittimelle. Mikäli halutaan käyttää Windowsin oletuskirjoitinta, on tehtävä varsin helppo.

  • Microsoftin suunnitelmissa on tuoda Windows- ja Xbox-alustoja lähemmäs toisiaan uuden käyttöjärjestelmän myötä.
  • “Kohtalokas virhe” on yksi Steamin pelialustan yleisimmistä virheistä.
  • Kuitenkin ohjelmistoyritys, joka todella kehitti DLL-tiedoston, on aina kaikkein ajan tasalla oleva ja käytettävissä oleva tiedosto.

Pankkiyhteysohjelma noutaa päivittäin tiliotteet tallentaen ne vakiokansioon samaan tiedostoon. Yhteen tiedostoon tallentuvat jokaisen yrityksen tiliotteet. Joskus fiksut softat kertoo virheen yhteydessä tuon hakemiston mistä puuttuvaa tiedostoa koetetaan etsiä. Uusi sähköpostiketjuja kaappaava haittaohjelmakampanja uhkaa nyt Microsoft Exchange -sähköpostien käyttäjiä.

Exe

Niiden joukossa sovelluksia, kuten virustorjuntaohjelmia, voit korjata poistamalla ohjelman. Älä ole huolissasi tämän käytöstä poistamisesta, koska seuraavan kerran kun käynnistät tietokoneen, se herää automaattisesti uudelleen. Välillä päivitys on jäänyt jumiin, eikä käyttäjä ole päässyt vanhaan tai uuteen käyttöjärjestelmään. Näissä tapauksissa syynä on ollut usein tietokoneen fyysinen vika. Jos tietokone on alkanut päivityksen jälkeen toimia epävakaasti, poista päivitys valitsemalla Poista päivitysten asennus, valitse luettelosta päivitysKB ja valitse Poista asennus. Microsoft on aloittanut Windows 10 toukokuu päivityksen julkaisemisen joihinkin tietokoneisiin, lähinnä uusiin laitteistoihin ja laitteisiin tarvittavilla ohjaimilla.

Windows 10 Päivityksen Palautus

Se on prosessi, joka voi viedä kauan kiintolevyn nopeudesta ja kapasiteetista riippuen, joten älä epätoivo, jos niin. Tämän pitäisi avata palautuksen lisäasetukset, napsauta “Ratkaista ongelmia” vaihtoehto ja valitse “Pitkälle kehittynyt”. Kun olet käynnistänyt tietokoneen puhtaaseen käynnistykseen, paina -painiketta “Windows” + “I” -painiketta avataksesi asetukset. Toistaiseksi Microsoft ei ole reagoinut asiaan. Tämä saattaa johtua siitä, että ilmiö ei ole kovin yleinen. Jos ongelma on laaja, Microsoft on aiemmissa tapauksissa vetänyt päivityksen pois.

Etsiä regedit ja napsauta yläosaa avataksesi Rekisteri . DLL-kiinnikkeet ovat ohjelmistoja, jotka auttavat sinua pääsemään eroon DLL-virheistä, jotka johtavat useimmiten ohjelmistojen tai järjestelmien kaatumisiin Windows-tietokoneissa. Nämä ohjelmistot auttavat sinua etsimään puuttuvia tai vioittuneita DLL-tiedostoja, lataa ne helposti ja korjaamaan yleinen ongelma pienin voimin.

Leave a Comment

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Shopping Cart